A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság már 25 éve elkötelezett híve a hazai logisztika és a logisztikai, ellátási lánc szemlélet fejlesztésének.
Ennek egyik kiemelt területe az oktatás, képzés, értve ezen mind saját programokat, mind a felsőoktatási intézményekben folyó munkát is.

Diplomamunka-pályázat
A linkre kattintva olvashatja a részleteket.

Hallgatói konferencia és MLBKT Kongresszusok
Az MLBKT éves novemberi kongresszusának első napján 100 felsőoktatásbeli hallgatót látunk vendégül a hallgatói konferencián és a délutáni szakmai programon. A tavalyi programot a linkre kattintva tekintheti meg. A rendezvény programja szeptember elején lesz elérhető. Csoportokat szervező oktatóknak új, kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítunk. (A kongresszus helye és időpontja: Siófok, 2016. november 11-13.)

Tagozatok
Társaságunk tagsága igen összetett, ezért a hasonló érdeklődésű, hátterű tagok számára a szűkebb szakmai munkát tagozatok keretében szervezzük. Ezek létrejötte teljesen a tagság igényei alapján történik és tartalommal, tevékenységgel is a a tagok töltik meg a Titkárság szervezési segítségével.

Ifjúsági Tagozat:
A hallgatók és frissen végzettek számára nyújt rendszeres találkozási lehetőséget és fórumokat a vállalati gyakorlatok megismerésére.

Oktatói Tagozat:
Programjain keresztül igyekszik támogatni a kollégák közötti tapasztalatcserét, a szakmai műhelyekben születő tananyagok megismertetését, vállalatlátogatásokon keresztül a vállalati gyakorlat megismerését. A Tagozat tevékenységét a tagok ötletei, elvárásai és aktivitása alakítja.

Logisztikai Híradó:
Kéthavonta megjelenő szaklapunkban "Elemzések és kutatások" rovatában rendszeresen bemutatjuk a vállalati szakemberek számára is érdekes szakdolgozatokat, PhD munkákat, TDK dolgozatokat, a felsőoktatásban oktatók kutatásaiból készült cikkeket.

Heti rendszerességgel küldjük ki hírlevelünket, Facebook (Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság) és LinkedIN oldalunkon tájékoztatjuk tagjainkat aktuális hírekről.
Ha szeretne napi közelségben lenni a logisztikai kérdésekben, és még nem csatlakozott hozzánk, szeretettel várjuk Tagjaink között: CSATLAKOZÁS! 

Amennyiben kérdése merülne fel a fentiekkel kapcsolatban, kérem, keresse munkatársamat, aki szívesen áll rendelkezésére: Benesch Anita (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ); +36 1 267-8740

Go to top